01/02

Beste Eliot supporters. Het nieuwe wielerseizoen is gisteren van start gegaan met de GP La Marsellaise.

Als je naar de uitslag kijkt hoor ik al je wenkbrauwen fronzen en met pruilende lip denken " Gene vetten hé , 97° in de uitslag " Staar je niet blind op de uitslag maar op het wedstrijdverhaal. Hieronder een verslag uit de sportkrant van vandaag.

Er was dus veel enthousiasme bij de renners dat er kon gekoerst worden, het ging snel en al vroeg vormde zich een kopgroep van zes met daarin drie Belgen: Kenny Molly, Eliot Lietaer en Jens Reynders. Zij hadden het gezelschap van Morne van Niekerk, Jon Barrenetxea en Vojtech Repa. Maximaal gunde het peloton hen vier minuten voorsprong, meer niet. Niet alleen het peloton was een tegenstander, ook de felle wind speelde zijn rol. 

De zes leiders , waaronder Eliot , werden gegrepen op 35 km van de aankomst.

Zo zie je maar , geen noemenswaardige uitslag , maar wel in goede doen en KOERS gemaakt. Onze poulain heeft zijn start niet gemist. Eliot vertrekt vandaag met de ploeg op stage en om zich klaar te maken voor de volgende koers. Gegroet supporters , tot de volgende afspraak.

02/01/2021

Eliot supporters , gegroet en vooral in naam van Eliot en van mezelf onze beste wensen voor een gelukkige, gezellig , sportief en vooral gezond 2021.

Benieuwd naar de nieuwe outfit van onze poulain? Kijk vlug even naar onze fotopagina.